Televisió del Ripollès s’ha consolidat com la televisió de referència a la comarca del Ripollès. Ho ha fet amb una programació que aposta per la proximitat i per una gran presència al territori.


Televisió del Ripollès és present a la gran majoria dels esdeveniments de tota mena que se celebren a la nostra comarca i es fa ressò del més important que passa al Ripollès, essent present als dinou municipis, des del més petit, al més gran.

 

Una aposta que, d’acord amb les dades del Barometre de la Comunicació, ha portat Televisió del Ripollès a ser coneguda per la pràctica totalitat de la gent de la comarca, ja que un 98% afirma que la coneix i majoritariament segueix regularment les seves emissions.

 

Televisió del Ripollès ofereix una programació amb un alt contingut informatiu i amb amplis continguts de la comarca del Ripollès, emet les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
Entre els programes amb més audiència de la seva programació destaquen el Comarca Informatiu, el Magazín o el Caminant pel Ripollès.  

 

Televisió del Ripollès ha sabut adaptar-se als nous temps i ha fet una aposta decidida per les noves tecnologies. En aquest sentit, els seus programes també es poden veure a Internet mitjançant la Televisió a la Carta.

 

A més, alguns dels seus programes s’emeten també per altres televisions de Catalunya, amb la qual cosa es porta la informació i l’actualitat de la comarca del Ripollès arreu del territori català.